Përfundon shitja e banesave, Fier

09.10.2018

 • Objekt banimi me 40 apartamente

  Objekti : Banesë tip 83/5 e adaptuar, 8 kat me 40 apartamente.
  Adresa : Lagjia “11 Janari” Fier
  Faza: Ka përfunduar shitja e apartamenteve

 • Vendodhja e Objektit 83/5, Fier

   

 • Strukturat tip të apartamenteve janë 1+1 dhe 2+1, me sipërfaqe dhe planimetri si më poshtë

10348 Total Views 6 Views Today