Informacion mbi projektet

09.05.2017

 • Projekt i ri në Durrës


  Objekt banimi me 30 apartamente (6 kate+1 kat nëntokë)
  Adresa: Rruga “Stefan Kaçulini”
  Vlera e objektit: 110.792.517 lekë

  Afati i ndërtimit: 300 ditë kalendarike

  Faza: Në pritje të marrjes së lejes së ndërtimit–Lexo më shumë–

 • Untitled

 • Projekti i ri në Puke


  “Mëso për të punuar, puno për të strehuar” , nisma e re e EKB-së për rrethin e Pukës për investimin në ndërtimin e 24 apartamenteve me kosto të ulët. Me bashkëpunimin e Bashkisë Pukë, Zyrës së Punës dhe Drejtorisë Lëvizëse së Formimit Profesional do ti jepet mundësia anëtarëve të familjeve të aftë për punës për trajnime dhe kurse profesionale, duke iu gjetur alternative punësimi dhe duke kontribuar vetë në ndërtimin e banesave të tyre. Faza: Nënshkruhet akt-marrëveshja e bashkëpunimit me Bashkinë Pukë, Zyrën e Punës dhe Drejtorinë Lëvizëse të Formimit Profesional.–Lexo më shumë–

 • puka

 • Projekti i përfunduar në Fier


  Objekt banimi me 40 apartamente
  Adresa e objektit “Lagja 16″
  Ka përfunduar procesi i kolaudimit, jemi në pritje për vijimin e procedurave mbi përzgjdhjen dhe miratimin e listave të familjeve përfituese–Lexo më shumë–

 • Fier___1&2 (640x417)

 • Projekti i përfunduar në Berat

   


  Objekt banimi me 35 apartamente + 1 kat shërbimi

  Adresa e objektit: Lagjja “Çlirimi”
  Faza e shitjeve të apartamenteve ka filluar.–Lexo më shumë–

 • 20160601_131758 (360x640)

 • Projekti i përfunduar në Lushnje

   


  Objekt banimi me 38 apartamente.
  Adresa e objektit: Rruga “Vath Koreshi”, Lagjia “Gafur Muça”
  Vlera 83 626 435 lekë
  Nis së shpejti faza e shitjeve të apartamenteve.–Lexo më shumë–

 • 20160421_114205 (360x640)

 • Projekti i përfunduar në Librazhd

   


  Objekt banimi me 35 apartamente dhe 1 kat njësi shërbimi
  Vlera 89 665 635 lekë
  Ka përfunduar ndërtimi i objektit të banimit, në proces rregjistrimi në Hipotekë. –Lexo më shumë–

 • IMG-20160629-WA0000 (640x459)

   

11870 Total Views 8 Views Today