Marrëveshja e bashkëpunimit e përmbushur me sukses

26.08.2021

Përfundon në qytetin e Vlorës ndërtimi i objekteve të banimit me kosto të ulët dhe efiçiencë energjisë.
 
Godinat me 75 apartamente banimi, janë gati për strehimin e qytetarëve që do të shpallen përfitues të programit social të banesave me kosto të ulët nga Këshilli Bashkiak Vlorë.
 
Ky projekt është një nismë e ndërmarrë nga EKB në vitin 2020 dhe e shndërruar tashmë në realitet në saj të përkushtimit dhe dëshirës për një model bashkëpunimi efiçient duke garantuar strehimin e qytetarëve.
 

Foto Galeri

 
1997 Total Views 2 Views Today