“Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë, së shpejti me projekte të reja ndërtimi”

16.06.2021

“Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë, së shpejti me projekte të reja ndërtimi”

Drejtori i Përgjithshëm z.Stefan Çipa dhe stafi EKB-së kreu një takim në Bashkinë Shkodër me Kryetaren e Bashkisë Znj.Voltana Ademi.

Në këtë takim u diskutuan mundësit e ndërrmarjes së një investimi të ri për familjet e pastreha në këtë Bashki dhe trajtimi i problematikave që lidhen me çështjet e privatizimit të apartamenteve të pa privatizuara ose objekteve të kthyera në fond banese, sipas akteve ligjore dhe nënligjore në fuqi.

Për të dyja palët u caktuan detyra konkrete për përshpejtimin e problematikave të trajtuara në këtë takim.

Foto Galeri

1618 Total Views 2 Views Today