Banesa me Kosto të Ulët ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në qarkun e KUKËSIT.

15.04.2022

Drejtori i Përgjithshëm z.Stefan Çipa, përfaqësues të EKB-së dhe përfaqësues të shoqërive respektive inspektuan nga afër procedurat e mbylljes së punimeve në objekte.
Pas miratimit të listës së qytetarëve nga Bashkitë respektive do të përfitojnë strehim në banesat me kosto të ulët të ndërtuara nga Enti Kombëtar Banesa, si më poshtë:
Kukës -70 familje
Has – 35 familje
Tropojë – 25 familje
Së shpejti në vazhdën e marrëveshjeve të reja të bashkëpunimit EKB do të ndërmarrë projekte të reja ndërtimi.
1767 Total Views 8 Views Today