Banesa në shitje

 • Shitjet e banesave me kosto të ulët në Fier


  Në shitje 35 apartamente dhe një kat shërbimi në objektin e banimit 8- katësh të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën “Lagjia Janari”, Rruga “Ramiz Avranitasi”. Apartamentet me kosto të ulët janë të pozicionuara në një prej zonave më të populluara të qytetit të Fierit. Të gjithë qytetarët–Lexo më shumë–

 •  

  foto 8

 • Vijojnë shitjet e banesave me kosto të ulët në Kavajë


  Ndërtojmë për familjet në nevojë strehimi; Brenda pak muajve u shitën 27 banesa me kosto të ulët, ndërsa janë në shitje 8 apartamente dhe një kat njësi shërbimi. E ndodhur në rrugën “Ceno Kavaja”, Lagjia nr.2, objekti i banimit 8 katësh me 35 apartamente është ndërtuar me fondet e EKB. Në muajin Dhjetor nga ana e Bashkisë Kavajë u miratua lista e famileve fituese nga programet sociale të strehimit.–Lexo më shumë-

 •  

  foto_objekti_kavaje

 • Shitjet e banesave me kosto të ulët në Berat


  Nënshkruhen 8 kontrata e para të shitjes së apartamenteve me kosto të ulët. Objketi i banimit me 35 banesa dhe një kat njësi shërbimi i ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën “Lagjia Çlirimi”. Apartamentet me kosto të ulët janë të pozicionuara në një prej zonave më të reja urbane në hyrje të qytetit –Lexo më shumë–

 • 20160601_131758 (360x640)

 • Shitjet e banesave me kosto të ulët në Lushnje


  Në shitje 38 apartamente dhe një kat shërbimi në objektin e banimit 8- katësh të ndërtuar nga Enti Kombëtar i Banesave në adresën: Lagjia“Gafur Muça”,  Rruga “Vath Koreshi”.  Nga ana e Bashkisë Lushnje është miratuar lista e familjeve përfituese, që kanë aplikuar për strehim në programin e banesave me kosto të ulët. Së shpejti nis nënshkrimi i kontratave të shitjes.–Lexo më shumë–

 • 20160421_114205 (360x640)

24844 Total Views 12 Views Today