Bashkëpunojmë me bashkitë për komunitetin.

Bashkëpunojmë me bashkitë për komunitetin.

Dëgjesë publike për investimin e ri që Enti Kombëtar i Banesave do të ndërrmarë së shpejti në qytetin e Delvinës.

Së bashku me banorët e qytetit në praninë e Ministrit të Financave dhe Ekonomisë,Znj.Anila Denaj ,Drejtori i Përgjithshëm i EKB-së,Z.Stefan Çipa si dhe Kryetarja e Bashkisë Delvinë, Znj.Majlinda Qilimi, u trajtuan problematikat e strehimit.

Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë, së shpejti me projekte të reja ndërtimi!

Foto galeri

 

1332 Total Views 10 Views Today