Investojmë në Burrel

24.11.2021

U inagurua nisja e punimeve për ndërtimin e objektit të ri të banimit me kosto të ulët, ku do të mund të trajtohen me strehim 25 familje në Bashkinë Mat.
Të pranishëm në aktivitetin e organizuar gjatë ditës së sotme ishin: Z.Stefan Çipa, Drejtor i Përgjithshëm i Entit Kombëtar të Banesave , Z.Agron Malaj, Kryetar i Bashkisë Mat, përfaqësues të EKB-së, shoqërisë sipërmarrëse dhe shoqërisë mbikëqyrëse.
Punojmë për komunitetin në ndihmë të familjeve në nevojë.
 
2993 Total Views 2 Views Today